PORTEFEUILLE    

Decologisch
Decologisch® is een onderdeel van de doelstelling van Thuisin-Comafin voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen gericht op o.a. een duurzaam/ duurzamer inkoopbeleid (MVO)

GA TERUG

Decologisch® is een onderdeel van de doelstelling van Thuisin-Comafin voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen gericht op o.a. een duurzaam/ duurzamer inkoopbeleid (MVO).

Decologisch® is een keurmerk van Thuisin en staat voor producten en diensten uit ons assortiment, die oa.:

  • Duurzaam zijn (langere levensduur t.o.v. standaard)
  • Milieuvriendelijk of indien van toepassing, minder milieubelastend zijn
  • Niet geproduceerd zijn met behulp van kinderarbeid
  • Geproduceerd of verhandeld zijn op basis van eerlijke voorwaarden ook in zogenaamde derde wereld landen (People, Planet, Profit)
Introductie MVO – Thuisin

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is bij alle bedrijfsbeslissingen die zowel een hoger bedrijfsrendement nastreven, als de kansen benutten voor een beter milieu en meer welzijn van de medewerkers en de maatschappij. Het gaat om activiteiten die een stap verder gaan dan waartoe de wet verplicht; vanuit maatschappelijke betrokkenheid en een toekomstgerichte visie.

 

MVO versterkt de concurrentiepositie van Thuisin. Milieubesparende maatregelen verdienen zich vaak snel terug. Medewerkers werken graag bij een bedrijf dat maatschappelijk verantwoord onderneemt. Een prettig werkklimaat resulteert in gemotiveerde medewerkers, minder ziekteverzuim en minder verloop onder het personeel. Steeds meer consumenten geven de voorkeur aan maatschappelijk verantwoorde producten. MVO-activiteiten worden positief gewaardeerd door klanten, de overheid, maatschappelijke instanties.


www.buyanessaysonline.com www.sammerz.ru